x

x

zondag 30 september 2012

1h56m

Enkele maanden geleden is Jochen druk aan het sporten gegaan. Het begon met een soort 'start-to-run'-gedoe om vandaag als kers op de taart deel te nemen aan de '5th airtel Delhi half marathon'.


Om niet in de grootste hitte te moeten lopen, vertrokken de lopers al om 6:30h. De meisjes en ik moesten dan ook vroeg uit de veren om papa te gaan aanmoedigen.

We kozen een strategische plek uit, zodat we hem (zonder dat we zelf te veel moesten rondhollen) 3 keer zagen passeren.




Ik weet niet precies hoeveel deelnemers er waren, maar het waren er in elk geval meer dan 20 000. Er waren vooral veel Indiërs maar toch ook een aantal expats. Er waren er met en zonder tulband, met en zonder schoenen,...


Straatkinderen die een zak met lege plastic flesjes inleveren bij een recycle-station in Delhi, krijgen daar ongeveer 50INR voor. Deze kindjes hadden zich dan ook strategisch opgesteld met hun zakken, vlak na een waterbevoorradingspunt.



Na 1 uur en 56 minuten kwam papa over de meet gelopen. Hij kreeg een medaille en een dikke zoen van zijn 3 trotse vrouwen!

Ook een dikke proficiat aan zijn collega Antoine! Puik werk jongens!!!


2 opmerkingen:

  1. nen helen dikke proficiat.
    moeke en vake

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ook van mij een heel dikke proficiat!! ik ben zoals gezegd ook aan het lopen geslagen: verleden week de 10 km van Mechelen en komende zondag de 10 km van Hasselt. Verleden week: 41 minuten gelopen en hopelijk volgende week onder de grens van de 40 minuten...
    wij gaan er nog komen jochen:)
    groetjes daar in Delhi,

    Klaas

    BeantwoordenVerwijderen