x

x

zondag 20 oktober 2013

Nieuwe woonst

We wonen op de derde verdieping, rechts van het zwembad. Ons appartement heeft vier slaapkamers, een grote leefruimte met open keuken, nog een extra keuken*, een 'maids room' die we gebruiken als berging, een gastentoilet, twee ruime balkons met zicht op het zwembad, een tv-ruimte en 3 badkamers. Verder is er veeeeel dressingruimte voorzien, wat handig is om al de brol die een mens verzamelt, weg te bergen.

Naast het zwembad is er nog een playroom, een BBQ-ruimte (voor als je wat volk wil uitnodigen) en een gym. Verder is er een ondergrondse parkeerruimte waar we 3 (!) parkeerplaatsen hebben.





















Hier in Maleisië hebben de grotere woningen twee keukens, een 'wet kitchen' en een 'dry kitchen'. Het Maleisische eten wordt vaak in veel olie bereid en dat zorgt voor geurige, vettige dampen. Die hebben ze liever niet in hun woonkamer... dus maken ze gewoon twee keukens. De wet kitchen voor de geurige gerechten, de dry kitchen voor het gewonere kookwerk.

3 opmerkingen:

  1. Dat ziet er in orde uit! Ben er zeker van dat alles werkt;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. I love it!! It's so clean;) I hope you have fun setting up your new home. I'm going to save all my money so we can come for a visit! Missing you but very happy for your new home and new adventure! xoxo, Caitlin

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hallo Jochen en Sofie,

    Wat ziet jullie nieuwe stek er mooi uit. Kunnen jullie ons jullie nieuwe adres eens mailen? Groetjes,
    Maaike, Pieter, Klaas en ? (jmaaike@hotmail.com)

    BeantwoordenVerwijderen