x

x

dinsdag 3 september 2013

C'est la rentrée!

Vanochtend om half zeven uit bed. We zouden bij gebrek aan de schoolbus namelijk al vroeg naar het LFKL, het Lycée Français Kuala Lumpur, moeten vertrekken.

De kinderen hebben het alvast schitterend gedaan... zo hun eerste schooldag op een 'vreemde' school. Ik ben in elk geval heel erg trots op hen!


 bij het hotel, wachtend op onze 'lift' naar school

 we zijn er!

 go go Roos!

Ik dacht dat de 'traffic' aan het lycée in Delhi slecht was... maar toen had ik nog geen kennis gemaakt met de chaos voor de school hier in KL. Man man man! Niet te doen. Ze moedigen de ouders dan ook aan om de kinderen van de schoolbussen gebruik te laten maken. Maar dat wordt nu eigenlijk pas allemaal deftig georganiseerd, dus voorlopig kunnen onze kids nog niet op een bus en is het nog wat afwachten.

Roos zit nu in CE2 (Cours Elémentaire) ofte het derde leerjaar. Sam is kleuter-af en gaat nu naar CP (Cours Préparatoire) ofte het eerste leerjaar.

Zondag mochten de nieuwkomers samen met hun ouders al een bezoekje brengen aan hun nieuwe school. We vonden het in elk geval erg indrukwekkend wat de faciliteiten van de school betreft. Een wereld van verschil met de school in New Delhi!

de speelplaats van de lagere school

 de turnzaal

 de klimmuur

 het zwembad

 de sportvelden

de refter

En nu... wachten op hun verhalen... wat ben ik benieuwd!

1 opmerking:

  1. Dat ziet er ginder allemaal in orde uit! Wat een mooie school, hier zullen ze zeker en vast hun draai wel vinden, spannend! Toi toi toi Roos&Sam doe dat goed op jullie nieuwe school.

    BeantwoordenVerwijderen