x

x

zondag 6 februari 2011

Fietsen


Toen moeke en vake nog hier waren, heeft mama al haar moed bijeen geraapt. We vertrokken met de kinderen en hun fietsjes naar het park. Het werd namelijk hoog tijd dat Roos zou leren fietsen.

Roos dacht daar altijd anders over: 'Als ik zes jaar ben, dan ga ik fietsen'. Ze zat op haar fiets een beetje in het rond te kijken, hing scheef (en viel dus om) in de bochten, was continu met haar haren bezig,... kortom, veel fietsen zat er niet in. Een beetje teleurgesteld kwamen we terug thuis.

De volgende dag probeerden papa en vake het opnieuw. Met succes, Roosje kwam fier terug thuis: ze kon fietsen!

Tegenwoordig kan ze er zelf echt van genieten. Ze doet niets liever dan met haar fietsje hier bij ons in de straat te rijden. En mama is daar niet rouwig om!



Voor Sam gaan we ook een fietsje kopen. Die van Roos is voor haar nog wat groot, maar wellicht zit fietsen er voor haar al wel in. Op haar loopfiets doet ze het in elk geval erg goed!


2 opmerkingen:

  1. PROFICIAT ! moeke en vake zijn echt fier op hun Roosje dat ze kan fietsen. Ook dikke proficiat aan Sam die op haar loopfiets rijdt.

    Moeke en Vake

    BeantwoordenVerwijderen
  2. We zijn heel fier op onze twee meiden dat ze al zo kunnen fietsen ! Wat zal dat leuk worden als jullie op vakantie komen om samen met Arno en Co te fietsen !
    Moeke

    BeantwoordenVerwijderen