x

x

dinsdag 6 september 2011

Roos naar CP en Sam naar MS

Eindelijk, na bijna 3 maanden vakantie (naar mijn bescheiden mening onverantwoord lang voor kleine kinderen die dan ook nog eens meerdere talen leren) konden mijn meidjes vanochtend terug naar school. Twee gelukkige meisjes, wat een verschil met twee jaar geleden!


Roos moet nu langs de andere, de 'grote' poort binnengaan aangezien ze niet meer in de kleuterklasjes zit. Wat was ze fier! Grappig ook om haar naar school te zien gaan met een K3-schooltas in een omgeving waar geen kat dat kent...



De mevrouw met het gele hemdje aan, is haar Franse juf Mme Pollack.


Sam had al meteen een knutselwerkje mee naar school om te tonen aan de andere kinderen en haar nieuwe juf. Ook al werd ze voor dit schooljaar gescheiden van haar vriendinnetje Neo, toch ging ze met een big smile haar klas in! Ge-wel-dig!

Gisterenavond heeft mama keurig al Roos haar spullen gelabeld. Op alles moest haar naam staan... op elk potloodje, stiftje, gommetje... En Roos zou Roos niet zijn, moest ze vanochtend zich de vraag niet stellen: 'Mama, heb jij dat allemaal gedaan? Amaai, dat moet veel werk geweest zijn?!'. Wat een schatje is ze toch.

Voila, en zo zijn we weer vertrokken voor een schooljaar... het voorlaatste hier in India... klinkt gek...

3 opmerkingen:

  1. Veel plezier in jullie nieuwe klasjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Proficiat aan mijn kleine, grote meiden ! Wat doen ze het prachtig daar in dat verre India !
    Moeke en vak

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een verschil, inderdaad, met 2 jaar geleden. Je mag trots zijn op de weg die jullie afgelegd hebben. Maar één ding blijft hetzelfde: de band die er is tussen Roos en haar Belgische vriendinnetjes! Het was weer hartverwarmend om ze deze zomer samen bezig te zien.
    Carla Godts

    BeantwoordenVerwijderen