x

x

zaterdag 23 oktober 2010

Shoppen in Old Delhi

Phoe, was dat even druk zeg! Samen met Ayesha, een Nederlandse, ging ik 'shoppen' in Old Delhi. Het is er altijd erg druk, maar we hadden er niet aan gedacht dat alle Indiërs momenteel aan het 'diwalishoppen' gaan. Dit is een beetje te vergelijken met ons 'kerstshoppen'.


We dachten een fietsriksja te nemen om een beetje sneller van de ene 'bazaar' naar de andere te gaan... maar viel dat even tegen! Toen we een tijdje op die fietsriskja in de file gestaan hadden, besloten we toch maar af te stappen en de rest van de route te voet af te werken.






Op de foto's kan je de drukte zien maar niet horen. Mijn god wat was het een herrie! Getoeter, geroep, generatoren die staan te draaien, belgerinkel enz.

En wat vind je van dit mannetje? Eerst stond hij duidelijk te zoeken welk elementje hij moest vervangen... Maar daarna riep hij toch maar een hulplijn in en ging even 'een kennis bellen'.


Na ons geshop keerden we huiswaarts. Voor het eerst heb ik hier de metro genomen. Het was een belevenis op zich. Gelukkig waren er bepaalde compartimenten waar alleen vrouwen gebruik van mogen maken, zo hadden we het toch een beetje minder druk! In de andere compartimenten was het namelijk wel erg drummen!


2 opmerkingen:

  1. leuk toch zo'n dagje shoppen ? En dan al de trofeeën die je kunt uitstallen en uitpakken !
    Moeke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gezellig, samen op pad met Ayesh!
    Ik krijg weer helemaal dat gevoel terug van ertussen zitten met al die geuren en die overweldigende drukte. Wat een bizar en uniek land is het toch!
    Marike

    BeantwoordenVerwijderen