x

x

zondag 19 februari 2012

Goa

Quid pro quo, zo gaat dat in het leven. Na de 'grote mensen-vakantie' eisten de kinderen een 'kids-vakantie'. En die kwam er... in Goa. We huurden een dome (een lemen hut met rieten dak) in het Yab Yum Resort in Goa en het enige dat we er deden was genieten. Genieten van de zee, genieten van de zon, genieten van het strand, genieten van het lekkere eten en genieten van elkaar. Jammer dat papa er niet bij was, die moest het ganse weekend werken aan een event rond Tintin.

Onze dome, de 'suite pod', was de grootste dome, zodat we allemaal bij elkaar konden slapen. Hij had een ideale ligging, op het heuveltje met zicht op zee. Binnenin bestond hij uit een inkomhal met zitbanken, twee slaapkamers en een badkamer.







We hadden ook een privaat tuintje met terras (waar 's ochtends ons ontbijt geserveerd werd), ligbed en een hangmat. Maar het mooist van al, was het 'zicht op zee'.





De domes waren gelegen in een soort bananen- en palmbomenplantage. Echt prachtig, paradijselijk. Er waren zelfs nog twee kleine zwembaden en een tipi met speelgoed voor de kinderen. Niets ontbrak.







Spelen in het zand... zwemmen in de zee... wandelen op het strand en door de branding...






Genieten van de fauna en de flora...







Genieten van prachtige zonsondergangen...





Een mens zou er bijna romantisch van worden...

2 opmerkingen: