x

x

woensdag 8 februari 2012

Vijgen na Pasen

Een tijdje niet geblogd. Hoog tijd dus voor een update.

We gaan terug tot voor kerst! Sam zong met haar klasje in het kleuter-kerst-koor, net voor we naar België overvlogen om kerstmis te vieren. Het optreden was echt grandioos. De kleuters werden begeleid door een papa die op de piano speelde. De papa ging echter veel te snel. De kinderen konden hem niet volgen. Al de kinderen waren op een ander tempo aan het zingen. Je kon haast niet deduceren welk kerstliedje er gezongen werd! Hilarisch was het.


De afgelopen winters viel er veel sneeuw in België, kerstmis 2010 kleurde zelfs wit. Sam hoopte dat er ook nu een pak sneeuw uit de lucht zou vallen... maar helaas pindakaas. De enige 'sneeuw' die ze te zien kreeg was deze:


Maar ''t kind was content', ze sloeg er zelfs in om samen met vake een sneeuwbal, ja zelfs een sneeuwman te maken! (Zoek de sneeuwman):


Roos keek vooral uit naar het ontbijt. Een ontbijt met lekkere pistoletjes, bergen charcuterie, vleesjes, kazen en andere heerlijkheden die in India niet te vinden zijn.


Opa had de kerstboom al gezet. Om hem te versieren had hij geduldig gewacht op Roos en Sam. Meteen na het overheerlijke ontbijt werd er dan ook naarstig gewerkt aan het opsmukken van de boom.



Om nog meer gezelligheid te creëren werd ook de open haard aangestoken.


Nog een berg pakjes onder de boom en... klaar! Laat het feest beeeeeeginnen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten