x

x

woensdag 17 februari 2010

Carnaval op Roosjes' school

Op zich stelde het niet veel voor, de carnavalstoet van de Franse school. Maar Roos heeft ervan genoten!

Gisterenavond startten we met de voorbereidingen. Toen ik aan Roos vroeg waarin ze zich wilde verkleden, was het antwoord uiterst voorspelbaar: EEN PRINSES! En zo geschiedde.

Vanochtend vertrok ze dan ook als een echte prinses naar school. Om 11:30uur werden al de mama's en papa's in de school verwacht voor de optocht. Er was een carnavalsfanfare die voor sferige muziek zorgde en de klasjes passeerden één voor één langs de tribune. Onverwacht en op aanraden van onze consul, zat ook papa in de tribune en Roos was daar zichtbaar blij om.



Ze liep hand in hand met één van haar vriendinnetjes: Akshsaya (die trouwens afgelopen maandag een ernstige val had gedaan in de klas, waardoor ze door een plastische chirurg onder handen genomen diende te worden, we hadden erg met haar te doen). Erg fier en met een big smile!





En toen ik net Sam ging afhalen op haar school 'The Little Pearls', hing er boven de poort een banner, reklame voor hun 'Annual Day'. Zaterdag is het namelijk groot feest en doen al de kindjes van haar school mee aan een groots optreden. En Sam... die stond zo maar als een echt, weliswaar ernstig, fotomodel op die banner!



1 opmerking:

  1. altijd druk druk druk.....
    nog even aftellen naar t bezoek van oma en opa....
    gelukzakken !
    moeke

    BeantwoordenVerwijderen