x

x

zondag 7 februari 2010

Druk druk druk voor papa...

Papa had het dit weekend druk druk druk. Van 's morgens vroeg tot 's avonds laat was hij in de weer voor de ambassade naar aanleiding van het bezoek van minister Magnette vanuit België.

Mama en de kids hadden gelukkig meer tijd om van het heerlijke zonnetje te genieten. Niet te geloven hoe de temperatuur hier elke dag met een paar graden de lucht in gaat. We halen ondertussen al zo'n 28 graden, dat belooft dus voor de zomer! Ik kan me zelfs niet voorstellen wat dat zal zijn!

Samen met Azrah, baby Liël, Marike, dochtertje Fiene en baby Roemer kropen we allemaal samen in één Toyota Innova en maakten we een super-gezellig uitstapje naar The Garden of five Senses. Het is moeilijk uit te leggen wat dit precies is, maar op http://www.vigyanprasar.gov.in/5senses/develop71a.htm kan je er in elk geval meer over te weten komen. Zij schrijven over deze tuin het volgende: It is not just a park - it is a celebration of aesthetic expression and appreciation, a seamless dialogue between the creations of man and nature that invites interaction and exploration. Het lijkt een soort park, met hier en daar een eet- of drankgelegenheid, wat kunstwerken, speciale plantensoorten,... beetje een botanische tuin ook.

De kinderen zagen de kunstwerken meer als speeltuigen en hadden er dolle pret.





De tijd vloog en onze buikjes begonnen te grommelen van de honger. We namen een pitstop in restaurant Magique. Dit restaurantje is echt een aanrader. Ik had even het gevoel niet meer in India te zijn. Het was leuk ingericht en er weerklonk erg gezellige achtergrondmuziek. Een plekje om zeker nog eens naar terug te gaan.
De dames aten er een hartige hap, de kids een crêpe die ze al spelende op hun schommelbank verorberden.



Thuisgekomen hebben we nog even in de tuin gespeeld, kaascroques verorberd, een lekker warm badje genomen en vervolgens zijn we lekker voldaan ons bedje in gedoken.

1 opmerking:

  1. Nicole De Voecht8 februari 2010 om 18:12

    plezant. Nu kan je nog buiten komen; profiteer er dus maar van.

    Moeke

    BeantwoordenVerwijderen