x

x

maandag 8 maart 2010

De tijd vliegt...

Oma en opa vertrokken vannacht richting het koude België. Wat vloog de tijd die we samen hadden snel voorbij!

Nadat we met hen Amritsar bezochten, trokken ze er onder hun tweetjes op uit. Ze deden onder andere Gwalior, Jaipur en Agra aan. De verhalen klonken prachtig en ze hadden het duidelijk naar hun zin gehad. Geen twijfel mogelijk.

Toen ze terug in Delhi arriveerden, werd het hoog tijd om oma's verjaardag te vieren. Namita had een overheerlijke appeltaart gebakken en daarop mocht een kaarsje uiteraard niet ontbreken. De kinderen zijn tegenwoordig helemaal 'into birthday'. Ze vonden het dan ook geweldig om oma te helpen haar kaarsje uit te blazen.





Dit weekend had papa helemaal voor oma, opa, mezelf en de kids gereserveerd. Wat was het leuk om nog eens een weekendje samen door te brengen. Papa niet op kantoor, echt genieten. Zaterdag kocht mama samen met Azrah, onze buurvrouw, een leuke tuinset.



Vanaf nu kunnen we dan ook buiten eten zonder eerst de hele inboedel te moeten verhuizen richting terras. Gezellig genieten van het zonnetje en van de tuin. Die ligt er trouwens erg mooi bij tegenwoordig. Niet te geloven eigenlijk. Bij ons zou dit een fortuin kosten aan bloemen... hier gooien ze gewoon wat zaadjes in het rond, af en toe water geven en klaar!



Zondag genoten we samen met oma en opa nog van een smakelijke brunch in Lodi Restaurant. Daarna brachten we een bezoek aan de mooie Lodi Gardens en Humayun's tomb, om vervolgens afscheid te nemen. Om 3 uur vannacht namen oma en opa het vliegtuig richting Zaventem.

Dan rest er me nog enkel dank u te zeggen aan oma, opa, moeke en vake voor het geweldige cadeau dat we van hen mochten ontvangen vanuit het verre België: een ijsmachine! Met opa als chef en de rest als keukenhulpjes, probeerden we al enkele recepten uit. Het resultaat was overheerlijk! Ook een dikke dank-u-wel aan Koenraad en Sophia voor de lekkere ijsreceptjes! De eerste pot vanille-ijs was na een half uurtje al helemaal verorberd. En zonet genoot Roosje nog van een lekker mokka-ijsje! Njammieeeeee!

3 opmerkingen:

  1. Opa heeft deze middag gebeld en moest vaststellen dat het hier niet helemaal het begin is van een zachte lente... Hij was nog volop aan het nagenieten en wou meteen terugkeren...
    We hebben alleszins genoten om jullie terug te zien/horen via skype!
    Groetjes vanwege tante Rita.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik weet niet waar je nachtrust kunt kopen..... een suggestie is misschien ons terug uitnodigen en ons laten babysitten..... OK ?
    moeke

    BeantwoordenVerwijderen