x

x

donderdag 18 maart 2010

Graduation Day


Gisteren vierden we de verjaardag van Mathias, de buurman. Azrah liet door Lakshmi een geweldige stapel pannenkoeken bakken... zo een stapel net uit een stripalbum. Ze smaakten overheerlijk, vooral met een bolletje vanille-ijs erop. Roos merkte na het feestje op dat we geen 'happy birthday to you' hadden gezongen, dat heeft Mathias dus zeker nog te goed!

Vandaag werd mama op Little Pearls, de school van Sam, uitgenodigd voor Sam's 'Graduation Day'. Al snapten de peuters en kleuters er zelf niet al te veel van, het zag er wel geweldig uit. En ze kreeg ook een echt rapport én een diploma! Ha!





Deze namiddag gingen we nog even langs bij Azrah, de buurvrouw. Sam hield er een fotosessie waarvan onderstaande het resultaat is. Sam had vermoedelijk slechte modellen, een bende amateurs die onvoldoende in de lens liepen.





Gelukkig kregen de modellen het na een tijdje toch onder de knie en kon fotografe Sam nog dit kiekje schieten:



Vraag me niet waarom, maar als mijn kinderen bij de buren binnenwandelen, is het eerste wat ze vragen: 'Azraaaah, mag ik chocomellek?'. En als de mama's dan net wat te veel aan het tateren zijn, dan betrap je je dochter op het eten van Nesquick-poeder en krijg je dit:



Dit weekend komen Prins Filip en Prinses Mathilde voor de start van de economische missie in India. Jochen heeft daardoor de laatste maanden heel erg hard moeten werken. Het beloven nog enkele zeer drukke dagen te worden. Ook voor onze twee meiden, want die zullen zondagavond op de officiële receptie op de residentie van de ambassadeur het boeket bloemen aan Prinses Mathilde overhandigen.

En verder zijn we aan het aftellen naar de komst van Oekie, mama's kleine broer. Die zal volgende week zondag om 9:40PM in New Delhi arriveren. De kinderen zijn al helemaal dolenthousiast. En mama ook, want we boekten een tripje naar Goa samen met hem. Lekker een paar dagen relaxen op een palmbomenstrand. Aaaaaah...

2 opmerkingen:

  1. Hartelijk gefeliciteerd met het behalen van je eerste diploma Sam. Hopelijk volgen er nog een hele rij. Ik zie er ook wel trekjes (punten) in van je mama : prefer a passive role : RARELY en needs to be helped : RARELY; tja de appel en de boom zeker ?????
    Moeke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. WAW hier kunnen er een paar niet geloven dat ze die bloemen echt aan onze prinses mogen geven.
    Wij kijken naar het nieuws en anders foto's

    BeantwoordenVerwijderen